DINEREN MET BELEVING!
LET OP, VANAF 8 PERSONEN WERKEN WIJ MET EEN MENU OF EEN GROTERE GROEPEN KAART
MENUKAART.
VOORGERECHTEN.
ZEEBAARS
Tartaar | krobsla | karnemelk | limoen | gezouten citroen
14,00
GAMBA’S
5 stuks | Pil Pil | knoflook | pepertje
14,50
KALF & COQUILLE
Terrine van kalf | coquille | pompoen | picalilly
13,50
HERT
Gerookte hertenham | mosterdfruit | hazelnoot | eendenlever
14,00
CARPACCIO
Truffel | rucola | Parmezaanse kaas
13,00
GEPOCHEERD EI
Diverse bereidingen van biet | mierikswortel | walnoot | kaas
11,00
HOOFD GERECHTEN.
GRIET
Gegrilde filet | Pata Negra | aardpeer | schuim van gevogelte
25
KABELJAUW
Gebakken filet | schaaldierenrisotto | mosseltjes | Hollandaise met saffraan
24,00
KALF
Kalfshaas | krokante sukade | hete bliksem | saus van Calvados
25,00
HERT
Rugfilet | bloemkool | pastinaak | beurre noisette | pure chocolade
25,50
VERGETEN GROENTEN
Romige pasta | sjalot | witlof | sinaasappelolie
19,00
RUND
Tournedos | rösti | gekarameliseerde witlof | rode ui | portjus
27,50
De hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites met mayonaise
SOEPEN.
POMPOENSOEP
Spekjes | gember
7,50
TOMATENSOEP
Verse balletjes | bosui
7,00
BISQUE
Gamba | soep van langoustines
9,75
DESSERTS.
PARFAIT
Pure chocolade & PX sherry | vijg | merengue
8,00
TARTE TATIN
Appel | ijs van groene appel | boerenjongens | vanillesaus
8,00
TONKABOON
Cremeux van tonkaboon | gezouten karamel | macaron | ijs van sinaasappel
8,00
CREME BRULEE
Steranijs | stoofpeer | pistache
8,00
KAAS
6 smaakjes van Kaasaffineur van Tricht, Antwerpen
11,00
VERRASSINGS MENU
3 GANGEN – 34,50
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert of kaas
4 GANGEN 39,50
Voorgerecht – tussengerechtje – hoofdgerecht – dessert of kaas
Laat u verrassen door onze chef. Het menu bevat zowel vis als vlees.
Uiteraard mag u van tevoren eventuele ingrediënten waar u niet van houdt aangeven.