CATERING.

OOK OP LOCATIE
EEN HAPJE ETEN?

Al twee generaties Koppelpaarden Catering, en daar zijn we trots op!

De Koppelpaarden is een zelfstandige en onafhankelijke cateraar waardoor jij als opdrachtgever niet gebonden bent aan vaste locaties of toeleveranciers. Daarom is elke partij buiten de deur een unieke partij, vormgegeven door ons samen. Want samen bepalen we jullie wensen en maken we een invulling op maat.

IETS TE VIEREN?

Babyborrels, verjaardagsfeest,  jubileum, familiedag, wij bespreken graag de mogelijkheden!

Trouwen

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk vieren met een betrouwbare partner. Wij zorgen voor één aanspreekpunt om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze persoonlijke aanpak garandeert dat creativiteit en kwaliteit in perfecte balans zijn. Dit begint al bij de eerste kennismaking. We bespreken uw wensen en combineren dit met onze creatieve mogelijkheden

Zeggen jullie “Ja” , zeggen wij “proost”!

Van ceremonie, tot feestavond en overnachting, de Koppelpaarden verzorgd  het allemaal.

Dineren

Is er iets te vieren of een andere gelegenheid om met een grotere groep te dineren?

Kies dan  bijvoorbeeld voor ons “sharingdinner”. Dat zijn diverse kleine gerechtjes met zowel vis, vlees als vegetarische invullingen. Dit presenteren we op tafel en kan je lekker met elkaar delen. Zo is er dus een hoop te proeven.

Of ook heel leuk, een walkingdinner. In een informele en ontspannen sfeer borrelen, kletsen en genieten van allerlei kleinere gerechtjes. Wij zorgen voor een combinatie van knusse zithoekjes en statafels om eens lekker aan te borrelen en eten.

Eet je liever op een traditionele manier? Kies dan voor ons 3 of 4 gangenmenu, opgebouwd met de mooiste seizoens-producten. Wij denken graag mee om tot de perfecte invulling te komen.

Feesten

Ook voor een gezellig knalfeest ben je aan het goede adres bij de Koppelpaarden! Wij hebben voldoende kennis en betrouwbare partners om van jullie feest een knalfeest te maken. Van tenten tot aankleding van locaties, hippe DJ’s en mooie hapjes, de Koppelpaarden staat paraat.

Kies voor een amuse hapjespakket, borrelplanken of misschien wel een heel hapjesbuffet. Er is van alles mogelijk! Welke past het best bij jullie? Wij helpen graag mee om samen met jullie een topfeest samen te stellen!

ARRANGEMENTEN.

  • Diner vanaf 20 personen
  • Broodjeslunch met vers fruit en dranken op locatie
  • Warme maaltijden
  • Partycatering, een compleet feest vanaf de grond tot knalavond
  • Hapjesbuffetten
  • Borrelsnacks
  • Recepties
  • Sit-down dinners

Informeer vrijblijvend naar onze mogenlijkheden via:
info@dekoppelpaarden.nl of via 0416-391264

  • DD slash MM slash JJJJ